A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
Törzsvásárlói regisztráció
Jutalékrendszer
Online hálózatépítés

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

DXN karrier  DXN csapat  DXN linkek  DXN kávé


 

A webshop üzemeltetõje, kiszolgálója  a DXN Europe Kft

Székhelye és központi irodája: 1081 Budapest Rákóczi út 63

Termékkiszolgálás: 1081 Budapest (VIII. ker.) Rákóczi út 73.

(bejárat a Berzsenyi utca felõl) törzsvásárlóknak ID számuk bemondásával, kisker vásárlóknak a honlapon történt elözetes rendelés után a kapott rendelési szám után!

Telefon: 06-1-236-05-47  Fax: 06-1-236-01-63

Cégjegyzék száma: Cg 01-09-956336

Adószáma: 11723152-2-42

A web oldal bérlõje és kezelõje:

Nagy Ildikó  ID száma: 0 1 1 3 1 6 1 7 1

Tel: 06303829773   nagyildiko777@gmail.com 

skype: bbutik DXN több mint kávé

 

 

Nemzetközi oldalaim: DXN GreeceGermany, Austria,RomaniaRussia,  English Nemzetközi 

 

 

Nemzetközi oldalaim: wellnesskavehaz.hu [hu],kofemillioner.dxnkofe.ru [ru],dxn.ganodermakava.sk [sk],
wellness.ganodermacenter.eu [cz],kaffee.ganodermacenter.eu [at],cafea.cafeaganoderma.ro [ro],
ganoderma-kafa.dxn.rs [rs],healthycoffee.wellnesscoffee.eu[en], ganoderma.dxnukraine.com[ua], 
ganoderma-coffees.info [en],ganodermakaffee.info [de] 

DXN Russia 

Gyakori kérdések és válaszok

Tisztelt Érdeklõdõ!

Az alábbiakban néhány sûrûn feltett, gyakran visszatérõ kérdésre szeretnénk már így elõre válaszolni.

 

1. Hogyan csatlakozhatok a DXN-hez? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, jelezni kell valahol, mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?

A DXN termékeit nem hagyományos kiskereskedelmi üzletekben forgalmazza hanem egy korszerûbb úgy nevezett hálózati marketinges, vagy többcsatornás értékesítésben ami azt jelenti, hogy nem lehet az "utcáról bemenve" vásárolni, hanem mindig valakihez kapcsolódva történik a vásárlás, általában ahhoz akitõl hallott a termékrõl aki ajánlotta Önnek. 

 

 

Vásárlási és csatlakozási módok a DXN cégnél, fogyasztói hálózatnál:

A szállítási költség mindenkinél egyforma:

GLS viszi ki a terméket. Minden nap 12 óráig beérkezett rendelés esetén, utánvételnél másnap elöreutalásnál a pénz megérkezését követõ napon!

Ingyenes a kiszállítás elöreutalás esetén 20000Ft utánvétel esetén 30000Ft feletti rendeléskor!

Természetesen, akik a budapesti vagy vidéki centerekben vásárolnak, azok ott ingyenesen vehetik át a termékeket törzsvásárlói ID szám megadásával!

 

Vásárlási módok - DXN termékek legolcsóbban:

1. Kiskereskedelmi vásárló: A DXN egyik disztribútorának honlapján vásárol, regisztráció nélkül!

Kedvezmények nem illetik. Ha a honlapon beúszó pop up ablakban felíratkozik hírlevélre akkor egyszeri 1000 Ft kedvezményt kap emailben, aminek bemondásával egyterméket személyesen 1000Ft kedvezménnyel vehet át. A kedvezmény természetesen a kiskereskedelmi árból történik!

2. Törzsvásárló: Törzsvásárlói regisztráció után – mely történhet online honlapon vagy linken keresztül illetve papír alapon személyesen leadva a centerekben!

Az online regisztrációkat s így az elsõ rendelést csak kiszállítva lehet kérni, de akit személyesen bekisér a szponzora vagy nem volt online regisztrációja az személyesen is regisztrálhat a centerekben! / Ez az online hálózatépítök védelmében van! A centerek dolga csak a kiszolgálás nem a beléptetés és a szponzorálás!/

Az online regisztráció helye az üzleti lehetõség menüjénél van, a tagsági szerzõdésre kattintva!

Elõre utalásos fizetésnél az alábbi számlaszámra lehet utalni: DXN Europe Kft. (a DXN International magyarországi képviselõje) OTP Bank 11743033-29901467-00000000. A közlemény rovatban a megrendelõ nevét ne felejtsék el megadni.

A néven és a szponzoron kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!

Céges regisztráció esetén is egy valós személyt kell megadni, hisz ha a cég megszünik akkor magánszemélyként viszi tovább valaki az üzletet! De magán személy is bármikor válthat céges formára ha a cég adatait leadja és a számlázást arra a cégre kéri!

A vásárláskor mindig a regisztrációnál kapott ID számot kell bemondani.

A regisztráció egyszeri díja 5000Ft és egy termék azonnali vásárlása! A törzsvásárlók felé nincs semmi elvárás, vásárlási kötelezettség, a rendszerben való maradáshoz évente egyetlen termék megvásárlása az egyetlen feltétel!

Már regisztrált tagok nem külsõ honlapokon rendelnek, hanem a cégtõl kapott ingyenes webirodán az intraneten keresztül ahol erre külön felület lett kialakítva! Ha a tagok keletkezett jutalékukat akarják levásárolni azt külön jelezni kell egy ott található nyomtatvány kitöltésével!

 

A törzsvásárlók egyben üzletépítõk is lehetnek, ehhez nem kell külön nyilatkozni.

A marketingterv szerint egyre növekvõ visszatérítést kaphatnak 6-25% ig összpontszámuk és havi forgalmuk után ha a havi személyes pontjuk eléri a 100 pontot! Ez terméktõl függõen 18-25000 Ft vásárlást takar. Ez az összeg levásárolható adott szabályok szerint vagy leszámlázva jutalékként felvehetõ!

Vállalkozói igazolvány vagy cég az induláshoz nem szükséges, a jutalék összeadódik nem vész el, mindaddig amig nem éri meg vállalkozni és a jutalékokat kiszámlázni a cég felé!

 

Kizárólag csatlakozáskor választható az üzleti start csomag, ami több mint 30% kedvezményt és extra bónuszokat ad a vállalkozói hozzáállással csatlakozó személyeknek!

Részletek ide kattintva!

Bármi kérdése van keressen bizalommal!

 


2. Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és elõnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Persze ha ön ezt csak 5 év alatt éri el, az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! Más MLM rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az elsõ komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága, nagy kezdõcsomagok és így természetesen nincsenek abból gyors jövedelmek a szponzoroknak! Viszont nincs is vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott MLM forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdõcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatõrebb kezdõ is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerbõl fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesõk, feladók helyére!

Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és (SA) igazgatóvá vált tagok már jóval több jutalékot kapnak, mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így az általuk fogyasztott termékek már ingyen vannak, sõt némi pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szintnél (SD) keletkezik, azelõtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét, állását, de persze utána se muszáj, pláne ha szereti is azt!

A kompenzációs tervben szereplõ példa alapján, ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb. 500 Ft-ot átcsoportosítani a költségvetésében egészséges DXN termékekre, és ez másolódik minden hónapban, vagyis mindenki hoz újabb 3 embert, akik szintén hoznak 3 embert, akkor a 6. hónapban már "gyémánt igazgató" (SD) lesz és a bónusza akár 1 millió forint is lehet!

 

 

3. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket kétféle módon lehet:
Online az üzleti lehetõség menüben levõ tagsági szerzõdés kitöltésével, vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével, azt az 
office@dxn.hu 
címre beszkennelve átküldve, vagy a Fax: 06-1-236-01-64 számra átfaxolva, de személyesen is leadhatók a 22 helyi képviseletünk valamelyikében országszerte. 

Az online regisztrációról rögtön e-mailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínûleg nem sikerült, ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni, megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban, más kontinenseken, ahol már jelen van a DXN , a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a magyarországi szponzor nevét és számát kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni! 
Külföldiek rendelése esetén a leadott megrendelés alapján a központ küld egy visszaigazolást e-mailben a termék áráról és a fizetendõ szállítási díjról Euró-ban. Ezt az összeget kell kiegyenlíteni átutalással, ezt követõen küldik a csomagot, amit a GLS szállít ki a külföldi országokba!


4. Mi a jutalékfelvétel feltétele?

 

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, akkor az adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontért p;eacute;ke, ami a "Letöltések" menüpontban található "Termékmegrendelõ nyomtatványon" is megtekinthetõ. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a havi 100 pont (akár 18.000 Ft alatti összegbõl is kihozható) vásárlási "kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult.


A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy ha valaki csak ezen eredményeket éri el, a várható jövedelme sem lesz említésre érd emes. De a vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, hanem folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pontértékû saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékû vásárlást bonyolít, a következõ hónapot már 900 pontos szintrõl kezdi.
   


Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy SA (Star Agent) minõsítésû igazgatója is (4500 pontot elért elsõ szintû igazgató), akkor ahhoz, hogy utána (illetve az alatta levõ hálózat forgalmából is) jutalékot kapjon, a 100 pont saját vásárlás mellett egy másik lábon is meg kell lenni további 200 pontnak!
A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentõségük. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítõ eszközöktõl, mint a megelõzés, leválás, havonta nullázódás, kötelezõ kvalifikáció stb. 


Bónuszok a DXN MLM rendszerében:

A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll:

Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%
Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37%
Fejlesztési bónusz 15 %
Nemzetközi profit osztalék 2 %
Vezetõi bónusz 15%
Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%
Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft
Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft
Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévõ munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

(További, részletekbe menõ tájékoztatást a témáról a Letöltések menüpont alatti pdf fájlokban és aJutalékrendszer menüben talál.)5. Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?

 

Mivel a gyémánt minõsüléshez 6 igazgatói láb szükséges, ezért az elsõ lépés megtalálni azt a 6 embert, akikkel szívesen dolgozna együtt, és akik a vezetõi lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat, barátokat ide regisztrálni és alájuk építkezni, de ha õk csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetõvé válni, akkor a pénz az övék lesz, de ön már nem 6 hanem 36 ember vezetõje lesz és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetõvel kéne komolyan összefognia! Ha ezt a hatos modellt másolja, és mindenki a csapatában ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva, akkor 2 hónap alatt igazgató lehet és fél év után már, ha kiszámolja, fél millió körül lehet a bónusza!
Az elsõ vezetõi színt a Star Agent, amit 4500 pont forgalom után ér el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érte el! Utána már nem a pontok számítanak, hanem az igazgatói száma.
3 igazgatóval a frontján SR Rubin 6 igazgatóval SD Diamond lesz és ez még megy tovább.6. Hogyan kapok és milyen költségbe kerül az értékesítõi weboldal használata?

 

A weboldal igénylése díjmentes.

Weboldal feltételei:

2011. szeptember 1-től a magyarországi DXN tagok esetében a weboldalak teljesítményelvárása megszűnik, bármely magyarországi tag, bármilyen nyelvű weboldalt díjmentesen rendelhet egy év időtartamra. 
A promóció visszavonásig érvényes, a lejárta előtt legalább 30 nappal jelezni fogjuk a lejártát.
A DXN Europe fenntartja magának a jogot, hogy az alábbi esetekben előzetes értesítés nélkül törölje az aktivált weboldalakat:
1. Amennyiben a weboldal tulajdonosának három hónapon keresztül nincs saját személyes forgalma.
2. Amennyiben a weboldal aktiválását követő 30 napon belül nem történik meg az én történetem oldal tartalommal feltöltése a weboldal nyelvén.


Ha megelégszik egy aldomainnal (pl: kave.dxn.hu), akkor az semilyen egyéb költséggel nem jár és a cégen belül, 2 nap alatt elintézik, ha fõdomaint szeretne (pl: kave.hu), a név regisztrációjának intézése és költsége az öné. Általában évi 2-3.000 Ft, valamint átlag 3 hét, mire regisztrálva lesz. (Internet marketing szempontjából mindenképp jóval komolyabb lehetõségeket tartalmaz egy fõdomain.)7. Mi az az intranet?

 

Az intranet egy belsõ hálózati rendszer, ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a taníitásokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb., amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak szerkesztõ felülete és a webiroda is, ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását, vásárlásait is figyelemmel kisérhetik. Saját hírlevél küldõ szoftwerrel pedig automatikus és saját szerkesztésû hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes, minden beregisztrált tagnak jár!

 

8. Milyen rendezvények és tájékoztatók vannak ahová küldhetem, vihetem az embereket?

 

Nyilvános rendezvény rendszeresen egyenlõre csak Budapesten van, minden szerdán 18 órakor a DXN központi irodájában. A vidéki illetve külföldi prezentációk idõpontjáról az intraneten vannak mindig friss információk. Az interneten úgynevezett webkonferencia keretén belül minden hétfõn este 20 órakor tartunk nyilvános tájékoztatót, amire a belépõ linket a honlap tulajdonosától kell igényelnie.


9. Honnan tudom meg melyik betegségre mibõl és mennyit kell szedni?

Sehonnan! A DXN termékei nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények hanem élelmiszerként vannak bejegyezve! A táplálékkiegészítõk OÉTI száma a termékeknél található az összetevõkre kattintva!

Az hogy mégis miért van a termékeknek jó hatása az egészségre itt bõvebben kifejtem: Egészséges ember

 

 

 

 

 


Biztosítás Ön és családja biztonságáért 

 

www.CegMarketing.hu - Tanácsok, tippek, módszerek az eredményesen mûködõ  honlap elkészítéséhez!

Gomba.wyw.hu - GombákWQW webkatalógusHun-Web LinkekMagyar Honlap LinkekCylex Silver DíjDXN Wellnesskávéház Kft

Biztosítás Ön és családja biztonságáért 

 

 

 

Motiváció minden napra! Kitartásra, hitre
buzdító cikkek,filmek,idézetek. Motiváló
gondolatok, tanítások, sikertörténetek itt:


http://motivacio.tlap.hu/magazin/


Gyógygomba információk.
Mit tudnak a gyógygombák, miért érdemes
kipróbálni és fogyasztani őket? Gyógygomba
terméktapasztalatok, és cégek! Itt:
http://gyogygomba.tlap.hu/magazin/DXN termékek és üzlet. Minden ami a DXN
és ami a cég termékeivel és üzleti
lehetőségével kapcsolatos. Sikerek, szponzorok,
termékek, csatlakozási lehetőség, videók!
http://dxn.tlap.hu/magazin/
Otthoni munkalehetőségek, azoknak akik
otthonról végezhető munkát keresnek.
Anyukák, kismamák, nyugdíjasok, diákok
számára online, internetes munka itt:
http://otthonimunka.tlap.hu/magazin/
Magasvérnyomás. Korunk népbetegsége.
Minden ami a magas vérnyomással kapcsolatos,
itt a magazinban. Természetes gyógymódok,
megelőzés, magas vérnyomás kezelése itt:
http://magasvernyomas.tlap.hu/magazin/
Vitamin információk. A vitaminok szerepe,
fontossága, és értéke a megelőzésben.
A vitaminok és táplálékkiegészítők, cégek
és termékek szerint, vitaminbarátoknak itt:
http://vitamin.tlap.hu/magazin/
Kávé minden mennyiségben! A kávé több
mint egy ital. A kávé egy életérzés, kapcsolatok
forrása. A kávé legyen egészséges, ezt adja a
ganodermakávé! DXN kávé információk itt:
http://kave.tlap.hu/magazin/MLM cégek és információk.
Az MLM a legjobb üzleti lehetőség, amibe bárki
belekezdhet, komoly befektetés nélkül! A siker
nem garantált, de megtanulható, elérhető és az
elérhető jövedelem nagysága mindenképp motiváló!
MLM cégek és MLM termékek, videók, szponzorok itt:
http://mlm.tlap.huGanodermakávé információk.
A ganodermakávé egészséges kávé, a benne található
ganoderma tartalomnak köszönhetően!Nem égeti a
gyomrot, nem veri fel a vérnyomást, sőt helyreteszi!
A ganodermakávé wellnesskávé, ami segíti a jobb
közérzetet és karbantartja az ereket. A DXN
ganodermakávé a kiváló minőség elérhető áron! Itt:


http://ganodermakave.tlap.hu

 

Üzenet küldése:

 

Név:
E-mail:
Üzenet:  
Írd be a képen látható szöveget! captcha
Kérek egy újat!A weboldal tárhelyszolgáltatója a Profitárhely Kft.
Elérhetőség:
http://www.profitarhely.hu/kapcsolat