A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

26

Szóljon a történet, Péterről és Pálról, akiket egy község lakói azzal bíztak meg, hogy vizet szállítsanak nekik egy két kilométerre lévő folyóból.. Más munka nem lévén, a két férfi elvállalta. Neki is láttak a nehéz feladatnak, és verejtékezve hordták is a vizet vödrökben, heteken, sőt, hónapokon át. Minden nap végére tele volt a falu víztartálya, s a község elöljárója vödrönként egy garassal fizette ki őket.

 

I. RÉSZ

 

Péter nagyon boldog volt, hogy ilyen jó kis munkát találtak, ám Pál dereka egyre kevésbé bírta, és napról napra kedvetlenebbül hordta a nehéz vödröket. Egyáltalán nem lelkesedett a nehéz munkáért! Pál gondolkodni kezdett, ugyan hogy is tehetné könnyebbé a munkát. Az utat nem lehet lerövidíteni, a víz nem lesz könnyebb, s a fizetség is ugyanannyi. Addig- addig törte a fejét, míg odaállt egy reggel Péter elé:

 

- Péter! Van egy tervem! Ahelyett, hogy egész nap vödröket cipelünk garasokért, építsünk csővezetéket a folyótól a faluig!

 

Ám Péter hallani sem akart semmiféle csővezetékről:

 

Te meghibbantál! Ennél jobb állást el se tudnék képzelni! Én naponta akár száz vödröt is elcipelek! Hetente összejön egy egész tallér! Hét végén új cipőt vehetek, hó végén meg akár egy tehenet! Fél év múlva megvan a házam! Ennél jobb munka nincs! Minden hétvégénk szabad, és évi két hét fizetett szabadságunk is van! Hagyj nekem békét a csővezetékeddel!

 

De Pál nem hagyta, hogy elvegyék a kedvét.

 

Türelmesen elmagyarázta: Csak a nap egyik felében cipel majd vödröt. A másik felében, meg hétvégenként építi majd a csővezetékét. Tudta, hogy a fizetése így is megcsappan eleinte, és a kavicsos talajban sem lesz könnyű árkot ásni a vezetéknek.

 

Pál hitt az álmában, és munkához látott... Mindenki persze bolondnak nézte.

 

Péter jól keresett, és szemlátomást gyarapodni kezdett. Új , cifra ruhákat vett, új, emeletes faházat épített, és nagy lakomákat csapott a helybéliekkel, Mindenki tisztelte, megéljenezték, mikor a kocsmában kikért egy kör italt, és harsányan nevettek a tréfáin.

 

Pál ezidő alatt csak ásta, fektette le a csővezetékét. Míg Péter hétvégenként sziesztázott a függőágyon, ő rendületlenül dolgozott. Kezdetben persze semmi látszatja nem volt a fáradozásnak. Nehezen ment a munka,, de szüntelenül emlékeztette magát, hogy a holnap álmai a ma hozott áldozatokra épülnek.

Nap mint nap ásott, és ha csak centiméterekkel is, de haladt a csővezetékével.

 

Rövid távon verejték, hosszú távon dicsőség! -emlékeztette magát, mikor már szinte jártányi ereje sem maradt. Napi célok kitűzésével és elérésével mérte a sikert, tartotta magában a lelket. A jutalom lebegett a szeme előtt szüntelen, és tudta, hogy nemsokára fordul a kocka. A napokból hónapok lettek, és egy nap Pál azon kapta magát, hogy félig elkészült!

 

Ekkortól már csak félútig kellett mennie, hogy megtöltse a vödröt, és a megtakarított időben is a csővezetékét építette. Közeledett a befejezés napja. A rövidke pihenők alatt azonban észrevette, ahogy Péter barátja a vödröket cipeli. A válla meggörnyedt, minden tagja fájt, és a hosszú robot lelassította lépteit. Hol volt már a bohém, vidám Péter! Egyre kevesebbet pihent a függőágyában is, inkább ücsörgött görnyedt háttal a kocsma sötét zugában.

 

Végül eljött Pál napja: a csővezeték elkészült!

 

A falusiak mind odasereglettek, amikor a csővezetékből zúdulni kezdett a víz a tárolóba! A folyamatos vízellátás odacsalogatta a környékbelieket is lakni, és a falu felvirágzott. Pálnak soha többé nem kellett vödröt cipelnie! A víz mindig folyt, akkor is, ha ő ott volt, akkor is, ha távol, folyt hétvégén is, és minél több víz folyt a faluba, Pálnak annál jobban ment sora! Mindenki csodálta előrelátását, és még a polgármesteri széket is felajánlották neki.

Ettől kezdve Pál szemei előtt egyre nagyobb álmok jelentek meg!

Álmai túlmutattak a falu határain, mert Pál azt tervezte, hogy csővezetékeket fog építeni az egész világon!

Persze, ahogy a csővezeték működni kezdett, Péterre már nem volt szükség, és a kocsmába is csak kunyerálni járt már. Pál megsajnálta őt, és egyszer leült vele beszélgetni.

Persze, ahogy a csővezeték működni kezdett, Péterre már nem volt szükség, és a kocsmába is csak kunyerálni járt már. Pál megsajnálta őt, és egyszer leült vele beszélgetni.

 

II. RÉSZ

 

- Péter, rájöttem, hogy hogyan tudnánk megint együtt dolgozni! Ajánlok neked egy ragyogó üzleti lehetőséget! Nézd, nekem két évembe telt, mire elkészültem az első csővezetékemmel. De mindent tudok már!

Tudom, milyen szerszámokat kell használni, hogy hol és hogyan ássak, tudom azt is, hogy kell lefektetni a vezetéket, és közben jegyzeteltem is. Kidolgoztam egy rendszert, amivel már sokkal könnyebb csővezetéket építeni. Én magam évente meg tudnék építeni egy újabb csővezetéket.

Azután még egyet és még egyet.

 

De arra is rájöttem, hogy így nem a leghatékonyabban használnám ki az időmet. Azt terveztem, hogy megtanítalak téged is és még másokat arra, hogyan tudnak ők is csővezetéket építeni maguknak, aztán ti is továbbadjátok ezt a tudást, aztán ők is tovább másoknak, és a végén a világ összes falujában lesz csővezeték!

Gondold csak el, ha néhány százalékot kapnánk minden megépült csővezetéken átfolyó víz köbméterei után, egyre több és több pénzünk lenne! A csővezeték, amit építettem, nem az álmaim vége. Ez csak a kezdet!

Péter végül elmosolyodott. Meglátta az összefüggéseket. Kezet ráztak, és összeölelkeztek, mint régi jó barátok, aki elveszettnek hitték egymást.


III. RÉSZ

Teltek, múltak az évek, a két jóbarát korán nyugdíjba vonulhatott.

Világméretű csővezetékes vállalkozásuk még mindig sokmillió tallért termelt nekik. Egyre dagadt a bankszámlájukra befolyó összeg.

Vidéki kiruccanásaik során találkoztak nem egyszer vödörhordó legényekkel is. Ilyenkor a két barát leállt, és elmesélték történetüket a fiatalembereknek., és azt is felajánlották, hogy segítenek nekik csővezetéket építeni. Néhányan hallgattak rájuk, és megragadták a lehetőséget, hogy ők is csővezetékes vállalkozásba kezdjenek.

 

A vödörcipelők legtöbbje viszont rögtön elhessentette a csővezeték gondolatát. Péter és Pál éveken át mindig ugyanazokat a kifogásokat hallották:

- Nem érek rá ilyesmikre! Nekem dolgozni kell!

- A barátom mondta, hogy egy barátjának a barátja is megpróbálkozott a csővezeték-építéssel, de belebukott!

 

Megkérdezted, hogy miért? Vajon tanult? Befektetett minimális munkát?

- Csak azok keresnek a csővezetéken, akik idejekorán belefogtak!

- Én? Én világéletemben vödröt hordtam, megmaradok a vödröknél.

- Hallottam olyanokról, akik vagyonokat vesztettek az ilyen "csővezetékesdin"!

- Én átlátok ezen az egészen! Egy nagy svindli, semmi más!

 

Péter és Pál sokszor elszomorodott azon, hogy milyen sokan vannak, akik nem képesek meglátni a jövőjüket. De mindketten kényszerűen vették tudomásul azt, hogy vödörhordó világban élnek, ahol csak az emberek kis százaléka mer csővezetékes álmokat szőni.

Akik megértették a barátok gondolatát és belevágtak, azok gratuláltak Nekik, akik nem; azok pár hónap múlva már bánták, hogy nem vállalták a tanulást, a viszonylag rövid ideig tartó keményebb munkát, majd a láblógatást.

 

TE VAJON VÖDÖRHORDÓ, VAGY CSŐVEZETÉK- ÉPÍTŐ VAGY?

Döntsd el most jó-e Neked , hogy:

1 órai munkáért 1 órai bért kapsz?

1 heti munkáért 1 heti bért kapsz?

1 havi munkáért 1 havi bért kapsz?

Van főnököd, aki még azt is meghatározza, hogy mikor és miként vegyél levegőt, ha többet tudsz nála már nem is igazán kedvel, mert fogja az asztalát,stb. ........... vagy...

Tehetetlenül nézed nyugdíjad leértékelődését?

jan

20

DXN - Egy helyes üzleti döntés!

2013.01.20 - vasárnap

 

 

jan

18

DXN ganoderma

2013.01.18 - péntek

 

A vadon növő Ganoderma nagyon ritka és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan egy-egy példányra, a gomba hatóanyagtartalma legtöbbször már közel sem optimális, emiatt hatása nehezen kiszámítható. Mivel a vadon növő példányok gyűjtése esetleges, így az ebből készült termékek minőségének standardizálása szinte lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Dr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a "spóraszétválasztó termesztési módszert" a Ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt. DXN a legnagyobb ganoderma termelő!

jan

17


Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

 1. Látogass el a honlapunkon a termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
 2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
 3. Majd kattints a Kosárba tesz gombra.
 4. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre majd nyomd meg a Módosít gombot.
 5. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
 6. Ha minden terméket kiválasztottál kattints a Megrendelem gombra.
 7. Ha idáig eljutottál, ideje eldöntened, hogy milyen áron szeretnél vásárolni? Ha neked megfelel a kiskereskedelmi ár, akkor egyszerűen a megrendeléskor add meg a fizetés módját és hogy milyen módon akarod átvenni vagy megkapni és fejezd be a rendelésed. Ha élni akarsz a kb 25%-os törzsvásárlói kedvezménnyel akkor olvasd el a továbbiakat is.

Kedvezmények:
 • Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft.Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!
 • Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a  beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert  a feliratkozás után kapott elektronikus bónnal, egyszeri 1000 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.
 • Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető, a helyi Service Centerekben történő termék átvételkor nem.

Fizetési módok:
 • előreutalással
 • utánvéttel
 • vagy készpénzzel személyesen a helyi Service Centerben.

Szállítási módok:

Személyesen átvehető:
Budapesten - Keleti pályaudvar közelében a Rákóczi út 73 szám alatt oldalt a kis utcában.
Továbbá a helyi Service Centerekben: Bácsalmás, Debrecen, Eger, Fót, Hajdúböszörmény, Miskolc, Nyíregyháza, Sopron, Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg
A pontos címről, és nyitvatartásról a webáruházban történő megrendelést követően kapsz visszaigazoló e-mailt.

Budapesten személyesen tőlem is átvehető. :-)
GLS-sel történő kiszállítás esetén:

1.300,- Ft előre utalás esetén 10 kg-ig

1.700,- Ft előre utalás esetén 10 kg felett
1.800,- Ft utánvétes fizetés esetén 10 kg-ig
2.600,- Ft utánvétes fizetés esetén 10 kg felett

 

Előre utalással fizetett megrendelések esetén 20.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

Utánvéttel megrendelt termékek esetén 30.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelésnek kell elérnie a fenti értékhatárokat.

A megrendelésről ha sikeres volt a helyesen megadott e-mail címedre értesítést kapsz!
Ha ez nem történik meg próbáld újra vagy hívj fel és segítek:Nagy Gábor 06709359300

 

jan

16

2012 novemberében Dubaiban töltöttünk pár csodálatos napot a DXN jóvoltából és költségére, mivel kvalifikáltunk az utazásra. Itt hangzott el az előadásom, az ottani DXN összejövetelén.

 

Tartalmát megpróbálom itt összefoglalni:

 

1.       Dubai ahol minden lehetségessé vált.

Igen, 30 évvel ezelött azon a helyen még sivatag volt, ma felhőkarcolok sora és csodálatos környezet fogadja a turistákat! Mindent megvalósítanak ami csak pénz kérdése. Sípálya a sivatag közepén, egy 10 emeletes mega üzletközpontban. A világ 2. Legnagyobb élő akváriuma cápákkal és búvárokkal. A világ sokáig legmagasabb épülete, a világ talán egyetlen 7 csillagos szállodája és sorolhatnám még.

És igen a DXN üzlet és maga az MLM szakma is ilyen! Minden lehetséges benne, bármit elérhet az ember ha van hozzá elég hite, kitartása és tud nagy terveket álmokat szőni, hihetetlen célokat kitűzni.  Olyan emberek érnek el benne nagy sikereket akik megakarják mutatni a világnak, hogy

minden lehetséges csak kellően akarni kell!

 

2.       Dubai ahol nincs leállás, nincsenek korlátok .

Igen bármerre mentünk újabb és újabb építkezéseket láttunk. Nem mondják azt, hogy most már vége, elég ennyi szépség, hatalmas épület. Egymás után húzzák fel a különlegesebbnél különlegesebb épületeket, felhőkarcolókat! Mindig kitalálnak valamit, most például egy mozgó járda készül a Metro megállótól, egészen a Mega üzletközpontig, a városközpontig.

És a DXN üzlet is ilyen. Nincsenek benne korlátok! Nincs határ , hogy mennyit kereshetsz vele.

És nem ismerek olyan MLM hálózatépítőt se aki nagyon azon lenne, hogy abba hagyja az üzletépítést, mert már mindene meg van.  Ha meg már annyi pénzed lesz, hogy nem tudod mire költeni, te is találhatsz „befektetéseket” amivel mások életét könnyebbé teheted!

 

3.       Dubai pálmasziget – a lényeg sokszor csak felülről látszik!

Miről is szól a pálmasziget. Egy olyan mesterséges szigetcsoport, épitkezés ami felülről, repülőről egy szabályos pálma alakzatot formál. De csak felülről lehet ezt látni, ha az utcákon közlekedsz, csak lakótelepeket, házakat látsz, mint egy átlagos városrészben.

Az élet is ilyen, és a DXN üzlet is!

Sokszor előfordulhat, hogy nem látjuk a dolgok értelmét! Vizszintes síkon, minden érthetetlen, reménytelen, zűrzavaros, és nem tudjuk mi ennek az értelme?

Nem látjuk az összefüggéseket, és el sem tudjuk képzelni mi jó jöhetne ebből ki!

De ha kicsit feljebb tudunk emelkedni a saját magunk nézőpontján és tudjuk kicsit magasabbról szemlélni a dolgokat, akkor sokszor meglátjuk, hogy mi is rajzolódik ki abból a dologból, és rájövünk, hogy még a rossz dolgokból is sülhet ki valami jó, sőt néha a rossz dolgok ugyanúgy részei a sikerhez vezető útnak! Minden a javunkra szolgál!

Ezért sohase rémülj meg, zúgolódj rögtön ha valami problémával találod magad szemben, emelkedj a probléma fölé és vedd észre hogyan profitálhatsz még a rossz dolgokból is!