A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

19

DXN Murauban a Jázminban.

2019.05.19 - vasárnap

 

 

10 évvel ezelött, amikor a DXN-hez csatlakoztam, úgy gondoltam ez lesz a legjobb név a kávés weboldalamnak, webáruházamnak, hogy wellnesskavehaz.hu. Gondoltam lesz egy online kávés webáruházam egy olyan online wellnesskávéház. 

Az elmúlt 10 évben találtam néhány embert, akik az egészségük kmellett az anyagi életük is rendbe akarták tenni, és üzletileg is foglalkoztak a DXN lehetőséggel. Aztán ők is találtak ilyen embereket, majd azok is. Így terjedt az üzlet és a termékek jó hire szerte a világban, hisz ez az üzleti lehetőség nincs határokhoz kötve. 

Ma már 120 országból van több mint 24000 tag a fogyasztói hálózatomban, és ez a szám havonta kb. 400 fővel bővűl. 

Azt szokták mondani, hogy amire az ember a legtöbbet gondol, az meg is fog valósulni. Sohase gondoltam, hogy kilépek az online világból, és fizikálisan is létrehozunk egy Wellness Kávéházat. De mégis így történt, mert a lehetőség csak elénk állt, és nem tudtunk nemet mondani neki.


Murau legszebb kávéháza gazdát keresett, és mi bevállaltuk. 

Bár sajnos tény, hogy az itteni emberek ereiben is sőr folyik és az egészség számukra egyáltalán nem szempont, de mi belekezdtünk ebbe az úttörő munkába. 

Szeretnénk ha minél több wellness kávéház nyilna a világon, mert hiszem hogy a mi DXN kávénk a legjobb és legfinomabb kávé, és érdemes rá váltani, ha az ember tenni akar az egészségéért de a kávé szerelméről se akar lemondani. 

A DXN kozmetikumaival még jobb hatást lehet elérni a SAFE LASER lágylézer eszközzel, mivel a kozmetikumok hatóanyagait mélyebb rétegekbe is leviszi.


Ha szeretnél pár napot eltölteni egy festői környezetben, ahol még igazi gróf úr lakik a kastélyban, akkor látogass el hozzánk a Jázmin panzióba.  https://murau-kreischberg-szallas.info 


A Jázmin kávéház weboldala: https://wellnesskaffeehaus.com


 

okt

18

Tudj meg mindent :

A ganodermáról: 

A Spirulináról: 

A Cordycepsről: 

Az oroszlánsörény gombáról: 

A Noniról:  

DXN tájékoztató videók:

Ganoterápia videók:  

Gyakori kérdések:  
Videó hírlevél feliratkozás:  

Üzleti lehetőség mindenkinek videók: 

Hogyan vásárolhatsz DXN termékeket legolcsóbban?  

 

Válaszd az egészséges, hosszú életet!

 

Ja persze! Mondhatod. Bárcsak ez választás kérdése lenne! Sose tudhatja az ember mi vár rá!

Hát igen, egy biztos nincs a földön olyan ember aki biztos lehet az egészségében, hosszú életében, és hogy soha semmi betegsége nem lesz. Az egészséget nem lehet pénzen megvenni, nincs hozzá protekció, se korrupció, és nem örökölt joga, kiváltsága senkinek! DE!


Az is igaz, hogy csak a betegséget lehet elkapni, az egészséget választani kell!

Mert azért ismerjük be, hogy a leggyakrabban azok tiltakoznak a választás szabadságát megkérdőjelezve akik, durván megsértenek minden egészséges 

életmóddal kapcsolatos elvárást, szabályt.  

Márpedig a legtöbb orvos megegyezik abban, hogy a betegségek 85% megelőzhető lenne egészséges életmóddal! Ebbe beletartozik az is, hogy mások szerint  a betegségek 85%-a lelki eredetű, és egészséges gondolkodással, lélekkel, személyiséggel, önbecsléssel, pozitiv gondolkozással is az egészség és gyógyulás útján járhat bárki! Egyes agykutatók szerint a pozitiv gondolkodás, génszíntű változásokat is hozhat, és agyunk kapacitásának csak 2%-át használjuk fel. Tehát az egészségmegőrzés s a gyógyulás területén is rengeteg olyan ismeret van ami segíthet abban,

 

hogy TÉNYLEG A HATALMUNKBAN  legyen dönteni a jövőnk felől!


Mikor az emberek megbetegednek, válságba kerül az egészségük gyakran megijednek és futnak az orvoshoz, hogy gyógyítsa meg őket! Ilyenkor gyakran hajlandóak életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is t

esznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Aztán ha szerencsések és látszólag visszaszerzik az egészséget, a gyógyszerek hatására elmúlnak a tünetek, gyakran visszatérnek oda ahonnan indultak és könnyen abbahagyják az egészségükre való odafigyelést! Mert ahhoz hogy a tervből valóság legyen, hiányzik egy olyan lépcsőfok, amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni!

A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont, mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása! Azonban a tűnetek eltűntetése nem oldja meg a problémát, nem veszi ki a betegség gyökereit, csupán abba a hamis tudatba ringat, hogy már nincs betegség! Pedig ott van és sokkal nagyobb és sokszor már visszafordíthatatlan csapásra készül!


Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen!

Vagy legalább mentse, ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk tehát, hogy komolyan vesszük-e a megelőzést.

Manapság, amikor egészségről beszélünk, ahányan tesszük, annyiféle dologra gondolunk.


De mit értünk egészségen? Vannak, akik szerint nincs is egészséges ember csak rosszul kivizsgált beteg!


És mi a betegség? Feltétlen rossz? Vagy csak a szervezet jelzése, ami jó dolog, mert felhívja a figyelmet arra, hogy valamit nem jól csinálunk, valahol baj van?

És mi a teendő ha "megbetegedtünk?" Jó-e csupán a hagyományos nyugati orvoslásra hagyatkozni - aminek lényege többnyire a tünetek megszüntetése - vagy érdemes lenne nagyobb teret engedni a természetes gyógymódoknak melyek lényege a betegségek okainak feltárása és azok kezelése!

Ha a betegség valóban hasonló az autókban található kis piros lámpákhoz, melyek a kocsi meghibásodására figyelmeztetnek, akkor át kell gondolni, ha kigyullad egy lámpa, akkor mit csinálunk? Kikötjük a lámpát, hogy ne lássuk vagy szerelőhöz megyünk és megkerestetjük a hiba okát és gyökerénél kezeljük a dolgokat?


Mert felvetődik a kérdés ki az egészséges vagy egészségesebb?

A készételek, gyors éttermek hamburgerein, sült krumplijain, cukros üdítőin lakmározó elhízott gyerekek vagy a „csont és bőr algákon és vadászatból táplálkozó afrikai kisemberek? Esetleg a bulimiás szuper vékony modellek?


Vagy kik az egészségesebbek: Nick Vujicic aki kéz és láb nélkül boldogan él és motivációs trénerként bejárja a világot, vagy egy ünnepelt Hollywoodi sztár, aki sokadik szexuális kalandja mellett, kábítószerben vagy alkoholban vezeti le feszültségét?


Ki van jobban kitéve a veszélyeknek az aktív sportoló, aki mindent megtesz, hogy a maximumot hozza ki az eredményeiből, vagy az otthon számítógép előtt dolgozó ember?

Nehéz a választ egyértelműen megadni!


Testi - fizikai egészséghez tartozik a:

- megfelelő táplálkozás

- vitaminok, nyomelemek, bevitt tápanyagok

- a mozgás

- a testi méregtelenítés


A lelki-érzelmi egészséghez tartozik

- pozitív gondolkodás

- negatív gondolatok és érzelmek kizárása, illetve pozitívvá formálása

- egészségtudatos szemléletmód kialakítása


A szellemi egészséghez tartozik:


Az ember békességben él Teremtőjével és annak szelleme által, szellemében él.

Ép testben ép lélek! - Ez igaz de csak helyesen értelmezve! Maga az ép test még nem garancia arra, hogy valaki egészséges lelkiállapotú is legyen! De az igaz, hogy a lélek nehezen elválasztható a testtől és a depresszió, pánikbetegség, alvászavarok és egyéb érzelmi lelki problémák mögött gyakran vitamin vagy ásványi anyaghiány áll, és például B vitamin, magnézium pótlással, omega 3 zsírsavakkal, vagy például az agytoniknak is hívott „baby"ganoderma kivonattal óriási eredményeket lehet elérni. De sorolhatnám még a különböző gyógynövényeket mint pld a noni, oroszlánsörény gomba stb amik szintén az idegszálak, receptorok kapcsolódását segítve, az információáramlást támogatva javulást hozhatnak az elvileg lelkileg beteg páciensekben!


De ugyanolyan fontos visszafelé értelmezve is ez a mondat, hisz sokszor ha ép a lélek akkor a test is egészséges lesz! Gondoljon bele, milyen sokszor segíti a gyógyulást ha valaki nagyon akar élni, és lelkében nem adja fel! A hit, a pozitív gondolkodás a lélek ápolása és „karbantartása" sokszor többet használhat mint bármilyen csodavitamin!

De fordítva is igaz! Sokszor a sokaknál bevált „csodavitaminok" azért nem használnak valakinél, mert lelkileg olyan erősen kételkedik annak hatásában, hogy ezzel „lelkileg" blokkolja annak hatékonyságát!


Egy szóval az ember egy összetett lény, és ahhoz, hogy megértsük müködését, és a legtöbbet tehessük a teljes egészség megőrzéséért, nem választhatjuk szét egyes részeit! A test a lélek és a szellem ápolása és karbantartása hozhat csak teljes egészséget mindenki számára!


A Létezés különböző állapotai:


A következő kategóriákba oszthatjuk az embereket, akikkel találkozunk:

Emberek, akik már betegek

Emberek, akik a betegség határán vannak

Emberek, akik egészségesnek tűnnek

Emberek, akik élvezik a magas szintű egészséget


Az első három csoport teszi ki a népesség nagy részét. Talán a fiataljaink egy maroknyi csapata esik az utolsó kategóriába. Nagy életerő és a Jól-Lét érzése rendkívül ritka a mi nemzedékünkben.


Más így fogalmazta meg az egészség elvesztésének lépéseit:


Egészség: az Egyetemes Lexikon definíciója szerint: 

Testi, lelki és szellemi épség, nagy teljesítőképesség és jó közérzet. Az igazi egészség nem csak azt jelenti, hogy nem vagyunk betegek, hanem elevenséget, életerőt és életörömet jelent.

 

Betegség: Már nem ennyire egyértelműek a meghatározások, abban viszont bizonyára egyetérthetünk, hogy egy beteg ember nem érzi jól magát a bőrében. Biztos, hogy nincs összhangban önmagával és az élettel, és hogy ez az állapot negatívan hat, az ő lelki, szellemi és testi létére. Az is biztos, hogy a betegségnek különböző szintjei vannak. Nem ugyanolyan hatást fejt ki ránk egy múló nátha, mint egy évek óta tartó fájdalmakkal járó testi elváltozás.

 

Optimális egészség: Ez az az állapot, mely felnőttként nagyon keveseknek adatik meg. Nézzen körül az ismeretségi körében! Hány olyan embert ismer, aki nem szokott beteg lenni, aki alapvetően vidám és folyamatosan energikus, reggel, este, délben? Nézzen meg egy jó állapotban lévő kisgyereket, milyen boldogan használja az energiáit: könnyed, fáradhatatlan, szinte árad belőle a jókedv. Ez az állapot az optimális egészség!

A testünk ilyenkor enyhén lúgos állapotban van.

 

Normál állapot:

Energiáink csökkennek, hangulatunkra sem a lelkesedés, inkább egyfajta visszafogott érdeklődés, unalom jellemző. Ezen a szinten már időnként megjelennek a betegségek, egy -egy nátha , enyhe fejfájás, nem súlyos és nem tartós. Látható, hogy nem ez a szint a teljes egészség, mégis ma már kifejezetten jó állapotú embernek számít az, akinek csak ennyi panasza van.

 

Szükség állapot

Az energia szintre elmondhatjuk, hogy már egyáltalán nem olyan, mint régen. Elkezdünk kávézni, azt a hamis illúziót keltve magunknak, hogy attól energikusabbak leszünk. NEM IGAZ. A kávé nem ad energiát, csak megemeli a vérnyomásunkat, úgy hogy mellékhatásként tovább savasítja testünket. Érzelmi állapotunk tovább csökken. Kialakulnak tartós, vagy rendszeresen visszatérő betegségek. Nem kerülnek el minket fertőző betegségek, hatással vannak ránk a frontok stb. És JÖNNEK FEL RÁNK A KILÓK!

 

Veszély:

Kifejezett energia szegénység, fáradékonyság tapasztalható. Az itt található emberek nehezen viselik a fizikai megterhelést és a hangulatuk sem ideális. Gyakran idegeskednek, panaszkodnak, szoronganak, rettegnek. Megjelennek a veszély szint tünetei a betegségek legváltozatosabb fajtái. Hogy kinek milyen, az nagyban függ a családi hajlamtól. Általában ez az a szint, ahol orvoshoz fordulunk és megrémülünk, hogy elveszthetjük az egészségünket, pedig itt már nem az egészségünk van veszélyben, hanem az ÉLETÜNK!


Ha változtatni akarsz az esélyeiden a jobb és egészségesebb élet irányába akkor feltétlenül nézd meg ezt a videót!

 

Utána pedig ha vásárolni akarsz megteheted itt:


http://dxn.egeszsegeskave.hu/termekek

 

 

okt

17

Miért a DXN termékei a legjobbak ma a piacon? Tények a DXN alapítójától:

 

 

 

A legjobbat érdemled meg!


        

Mit tankolsz az autódba, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki belőle?Természetesen a legjobb üzemanyagot!

 

 


Mivel eteted a háziállataidat, hogy egészségesek legyenek?Természetesen a legjobb minőségű állateledellel!
Milyen elemet veszel a fényképezőgépedbe, hogy sokáig bírja?
Természetesen a legjobb minőségű tartóselemet!

 


Milyen cipőt veszel, ha azt hosszú távon szeretnéd használni?

Természetesen minőséget, egy jó márkát!

 

 
Mire van szüksége a gyerekeidnek és neked, hogy hosszú életűek és egészségesek legyetek? Természetesen a legjobb minőségű vitaminokra és tápanyagokra! Mégis a betegségek okozója bizonyíthatóan, nem valami, hanem valaminek a hiánya! Az emberek többsége, ugyanis, minőségi éhezésben él! Eszik, de nem táplálkozik!

 

FIGYELEM!

Az élelmiszeripari termékek, már rég nem tartalmazzák a szükséges napi tápanyagokat, ezért táplálkozásunk kiegészítésre szorul. A probléma megoldást kíván!

 


TÖLTŐDJ  FEL A DXN MINŐSÉGI TERMÉKEIVEL!                    
Akár 20%-al olcsóbban vagy a termékek  tovább ajánlásával, akár ingyenesen is!

 

 

Best coffee! - Best Life!

 

 

-    különleges prémium ízek

-    plusz erőforrás

-    extra frisseség

 

 

 

 

 


 


Tudtad?

 

A Cordyceps megnöveli a test vitalitasát és energiaszintjét.

Ezt úgy éri el, hogy:

        - megnöveli a sejtek engergitermelését,

        - fokozza a szervezet oxigén ellátását

        - javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére

 

A gombát több mint 1000 éve használják Kínában, mert kedvezően hat a szívre, mérsékli a vércukor szintet, könnyíti a légzést és gátolja egyes baktériumok, gombák szaporodását. Természetes Viagrának is nevezik, mivel Kínában afrodiziákumként is ismert.

 

 

 

A Ganoderma

 

Az egészségre gyakorolt kedvező hatását már 5000 évre visszamenőleg ismerték a Távol-Keleten. A  gyógynövények királyának tartják, mivel folyamatosan fogyasztható, és hosszú, egészséges életet tesz lehetővé.Rendszeres fogyasztása javítja az immunrendszer működését, támogatja a szervezet öngyógyító képességeit. Az erek karbantartójának is nevezik, mivel letisztítja az érfalalkat.

Japánban Krestin néven ganoderma-poliszacharidokat is tartalmazó gyógyszert hoztak forgalomba, melyet 1980 óta a daganatos betegek kiegészítő kezelésében hivatalosan is használnak.

 

 

A SPIRULINA (Spirulina platensis) kék-zöld alga

A Spirulina az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. 
A  legtöbb proteint tartalmazó élelmiszer, több mint 60% emészthető, növényi fehérjét tartalmaz.
Magas antioxidáns hatása révén, segít a fiatalság megőrzésében,  az elsavasodott szervezet lúgosításában. 
Közismert tény hogy a NASA űrhajósai spirulina algából előállított készítményeket is fogyasztanak.
4 szem tabletta, 1 kg zöldség hatóanyag tartalmával rendelkezik!

 

 

 

 

 

 

A Ganoderma kávék

A legjobb alternatíva azok számára akiknek fontos az egészség de a kávéjukról sem szeretnének lemondani. A ganoderma közömbösíti a csersav és a koffein negatív hatásait. Normalizálja a vérnyomást és segíti a nyugodt alvást is. A ganodermás kávéval több mint 200 hasznos tápanyagot vihetünk be a szervezetbe.

 

 

 


Tudta Ön is, hogy a DXN kínálatában ezeket a gyógynövényeket tartalmazó wellness italok, táplálékkiegészítők, kozmetikumok és higiéniai termékek is tartoznak?

 

Tudta, hogy a DXN a világ legnagyobb, saját bio farmokkal rendelkező ganodermás vállalata?

23 éves, 6 millió regisztrált tag, 160 országból! A 23. LEGNAGYOBB direct értékesítő cég a világon, a forgalma és a taglétszám alapján! Mindent a saját kezében tart, így mind a mínőség mind az ár a legjobb, nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit cimkézi át! A DXN a legjobb minden területen! Tesztelje le bátran!

 

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.

Oscar Wilde

 

Miért a DXN termékei? Miben más és több a DXN ganoderma és spirulina?

Ha változtatni akarsz az esélyeiden a jobb és egészségesebb élet irányába akkor feltétlenül nézd meg ezt a videót!

 

Utána pedig ha vásárolni akarsz megteheted itt: http://dxn.egeszsegeskave.hu/termekek

 

 

 

    

okt

15

Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott: - Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól !

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni.

Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt.

A mennyben Isten előtt állva megkérdezte:
- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ?! Miért nem segítettél ? - Fiam - szólt Isten - küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó  ...

 

Sok ember él különböző szükségek közt, rossz egészségi állapotban, szegényen, és szeretne jobban élni! Lehet, hogy várja a segítséget, még imádkozik is, de olyan mintha hiába tenné, semmi válasz!
A fejében ott vannak a korlátok, a saját elképzelések, amit a szüleitől hallott, tanult, amit a média közvetít felé, vagy amit a barátok, a szomszéd véleménye mond! Néha, néha jönnek ilyen "lehetőségek", üzleti ajánlatok, hogyan lehetne plusz pénzhez, passzív jövedelemhez jutni, kitörni a szegénységből, a betegségből, de emberünk engedi elmenni maga mellett. Biztos valami átverés, én nem vagyok ilyen, nekem ez nem működne gondolja, és így sohase hallgat, néz végig egy ilyen bemutatót! Ott volt előtte a lehetőség, "jött a helikopter" de ő más megoldásban gondolkodott!

Valami jól fizető stabil állást akart, vagy nagyobb segélyt az államtól, vagy valami szuper befektetést ahol megsokszorozzák a pénzét, vagy a lottón megnyeri a főnyereményt?! De egyik se jött össze, így az élete keserűen végződik, mert neki semmi se jött össze,  nem volt olyan szerencsés! 

 

Egy másik, már igaz történet szintén arról szól, hogy miért mennek el egyes emberek mindig a nagy lehetőségeik mellett, miért nem szerencsések sose, és mások pedig miért szerencsések mindig?

A szerencse tanulható - teszi fel a kérdést Dr. Wiseman. Richard Wiseman pszichológus egy évtizeddel ezelőtt kezdte vizsgálni a szerencsés embereket. Újságokban, magazinokban adott fel hirdetéseket, melyekben olyan embereket keresett, akik vagy folyamatosan szerencsésnek, vagy állandóan szerencsétlennek tartották magukat. Az évek folyamán 400-an jelentkeztek a kutatásra, a 18-éves egyetemistától kezdve a 84-éves nyugdíjas könyvelőig.

 

Vegyük például a lehetőségeket. A szerencsés emberek folyamatosan észrevesznek olyan lehetőségeket, amiket a balszerencsések nem.

Wiseman egy kávézóba rendeli alanyait: előbb a szerencsést, aztán a balszerencsést. A kávézó előtt mindkét esetben ott hever egy ötfontos. No, ki veszi észre? A szerencsétlen, gondolnánk, hiszen neki biztos nagyobb szüksége van rá. Ám nem így van: éppen hogy a szerencsés kapja fel a bankjegyet. A szerencsétlen átlép rajta. Ez állítólag az ellazultság hiányával függ össze. Sokan úgy haladnak az utcákon, hogy azon szoronganak, tényleg kikapcsoltak-, bezártak-e mindent, mielőtt kiléptek az ajtón. Ezek a kényszeres jellegű töprengések azok, amelyek leginkább beszűkítik a figyelmet, de az is elég, ha túlzottan koncentrálunk egy feladatra. 

 

Ezt bizonyítandó, a kutató egy másik alkalommal arra kérte kísérleti alanyait, hogy egy újságban számolják meg a képeket. Ostoba feladat, gondolhatták a delikvensek, de számoltak szorgosan, mert erre nevelte őket az iskola: ha feladatot kapnak, végezzék el becsülettel. Az újságban a képek közt volt egy fél oldal nagyságú hirdetés is a következő szöveggel: „Ne számolj tovább, az újságban 49 kép van.” Az emberek nagy része ezt egyszerűen nem vette észre! Számoltak tovább. Majd következett egy újabb hirdetés: „Ne számolj tovább! Ha szólsz a kísérletvezetőnek, hogy észrevetted ezt a mondatot, nyersz 250 fontot.” Döbbenetes, de a legtöbben ezen is átsiklottak. Akik viszont felfigyeltek a nyerési lehetőségre, azok inkább érzelmileg stabil emberek, akik nyugodt és oldott hozzáállásuk miatt jó perifériás figyelemmel rendelkeznek. Úgy gondolom, aki végignézi az oldalt és a videót, feliratkozik a videó hírlevélre, az lehetőséget kap arra, hogy szerencsés legyen, és megtalálja benne az utat, amin ő is elindulhat! Aki meg szerencsétlen, az lehet, hogy nem fogja érteni, hogy lehet ebből pénze!


Úgy gondolom, és tapasztalom is, hogy a SEJT terv működik, sokaknak segített már, hogy egészségesebb, sikeresebb életet kezdjenek, nagyobb jólétben!  Vedd, úgy, hogy ez most lehet a te helikoptered, és jó lenne megragadnod, hogy kiemelkedj a bajból, és kiszabadulj a rossz helyzetedből?! Nem gondolod?


Bemutatkozom! Daxin vagyok!

Lehet, hogy nem ezt vártad, egy ilyen domain cím alatt, de mielött tovább lépnél, hallgass meg! Szerinted a pénzt csak kemény munkával, túlórával, sok befektetéssel, stresszel és komoly hozzáállással lehet megkeresni? Jobban szerettél volna, itt komoly grafikonokat, öltönyös férfiakat és kosztümős hölgyeket látni, akik valami komoly tőzsdei befektetést ajánlanak, vagy esetleg valami pilótajátékba akarnak belehúzni?

Ez az oldal azoknak szól, akik szeretnek élni, nem félnek mások lenni, szeretik az életet játékosan felfogni, nem vesznek mindent halálosan komolyan, mernek vidámak és kreatívak lenni, és nem görcsölnek és aggódnak mindenért! Pozitív embereket keresünk, akik változtatni akarnak a jövőjükön, csak még az eszközt nem találták meg hozzá!

Mi ebben tudunk és akarunk segíteni!

 

Tudnál mit kezdeni havi plusz 50 ezer forinttal? Esetleg havi 500 ezer Ft már egyenesbe hozná a költségvetésed? Tudsz esetleg nagyban gondolkodni és elhiszed, hogy nem is olyan nehéz dolog havi 5 milliót kapni a bankszámládra? És mi lenne , ha ez passzív jövedelem lenne, vagyis ha már nem tudsz, vagy nem akarsz dolgozni, akkor is jönne folyamatosan, sőt a növekedése se állna meg, mivel nincsenek korlátok beépítve!

Fontos számodra az egészség? Mert gondolom nem azért akarsz gazdag lenni, hogy aztán hamar meghalj, és ne tudd élvezni a kiérdemelt, kivivott szabadságot, jólétet?!

A legtöbb embernek azonban választania kell, ezért 40 évig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, s majd 40 év után fel kell áldozniuk a pénzüket, hogy egészségük legyen! Már ha pénzen visszaszerezhető a lerombolt nem karbantartott egészség!

 

Összeállítottunk neked egy 7 részes videó sorozatot, 7 pár perces gondolatébresztőnek szánt filmet, hogy tájékoztassunk egy olyan lehetőségről, ami nekünk segített, és a világon már több mint 5 millió ember regisztrált be az elmúlt 23 év alatt, ami alatt a cég, a kategóriájában legnagyobb és legjobb cégé nőtte ki magát, és a Direkt értékesítési cégek között a megtisztelő 24. helyet érte el tavaly az egész világot figyelembe véve! Az Ázsiai térségben az elsők között van, és az Európai piac is rohamosan növekedik, sorba nyilnak meg új országok!

 

A siker titka?!

Olyan termékeink vannak, amiket az emberek 85%-a naponta fogyaszt, szeret, és akkor is megvenné, és ennyiért ha azt csak kiskereskedelmi üzletben lehetne kapni, és nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség is! 

Naponta az emberek állítólag, minimum 3 órát töltenek a TV előtt!  Én csak 7x8 percet kérek tőled, hogy átadjam azokat az információkat, amik segítségével már sok magyar család is elérte a célt: Sikert Egészséget Jólétet! 

 

Nézd meg, és dönts szabadon!  Egy dolog legyen szemed előtt! Mi lenne a nagyobb baj? Ha mégse sikerül ezt az üzletet felépíteni, vagy az, ha meg se próbáltad, pedig lehet, hogy TE is élhettél volna egy minőségileg és anyagilag is szebb és jobb életet, s mindezt a felépített plusz pénzforrást, átadhatnád a gyerekeidnek, majd unokáidnak?

 

 

 

 

Videó hírlevél feliratkozás itt: http://wellnesskavehaz.hu/video

okt

14

 

 

 

A Network Marketing mint értékesítési és vállalkozási forma, nem véletlenül egyre népszerűbb, olyannyira, hogy már komoly egyetemeken is tanítanak róla.Statisztikák bizonyítják, hogy az emberekre legnagyobb hatással a szájreklám van, vagyis egy ismerős, barát terméktapasztalatára, véleményére sokkal jobban hallgatnak az emberek mint egy drága TV reklámra, ahol egy lefizetett sztár, celeb mondja el, hogy állítólag ő attól a terméktől lett olyan amilyen.

 

Mint vállalkozási forma valóban rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos vállalkozásokkal szemben. 
Nézzünk néhány tényt, amely a hagyományos vállalkozásokat jellemzi:

 

Hagyományos vállalkozás:

 

- Bár elvileg bárki indithat  ma vállalkozást  Magyarországon, azért ez nem "próbáljuk ki, hátha bejön"  játék! Az indulás, egy vállalkozás indítása is, már sok költséggel jár, és igenis igényel némi végzettséget, és nem indul egyenlő eséllyel kortól, nemtől, végzettségtől mindenki!  Átgondolt  üzleti terv, stratégia, marketing ismeretek, számitógépes tudás, kommunikációs készség, terhelhetőség, és az elönyös megjelenés is  fontos  előfeltételei a sikernek, a befektethető, kockáta tehető tőkén felül!

 

- Az indulás komoly befektetéssel jár, ami gyakran milliókban mérhető.

 

- A kockázat óriási. Egy rossz választás, termék, helyzetfelmérés csődbe vihet!

 

- A visszatérülés hosszú távú, eleinte minden pénzt vissza kell forgatni!

 

- Az üzlet felfuttatása, fenntartása, rezsi, reklám, alkalmazottak, a közterhek és sorolhatnám még, óriási terheket rónak a vállalkozóra, akkor is amikor még nincs is komoly bevétele.

Egy induló vállalkozásnak magának kell beszereznie minden eszközt, megszerveznie a kiszolgálást esetleges ügyfélszolgálatot és komoly árukészlettel kell rendelkeznie, természetesen olyan dolgokból amire igény van!

 

- Egy vállalkozás sikerét nagyban befolyásolhatja helyhez kötöttsége, így a szoros függés a hely szezonalitásától, időjárásától, a közlekedési állapotoktól és a konkurencia jelenlététől.

 

- A vállalkozásod bevételét csak a helyi adózási törvények alapján veheted fel abban az országban ahol van!

 

- A nyitvatartási idő, az elérhető emberek száma, a növekedési lehetőségek korlátozottak.

 

- Az árukészlet szavatossági ideje könnyen komoly veszteségek forrása lehet!

 

- Egy bolt, főleg egy vendéglátóipari egység üzemeltetése során, nagyon komoly előírásoknak kell megfelelnie, melyek megsértése vagy hiánya komoly bírságokat eredményezhet.

 

 

 

 

- A kisvállalkozások, kis boltok egyre nehezebben bírják az árversenyt a multikkal vagy akár a kínai boltokkal szemben.


- Egyre nagyobb kihívást jelent hogy ügyeskedéssel maradj fent az árversenyben, vagyis számla nélkül vásárolsz, nem adsz számlát, a veszélyesebb területekről ne is beszéljünk!

 

- Egy vállalkozás jövedelme általában aktív jövedelem, vagyis csak aktív működés során hoz bevételt, betegség vagy bezárás esetén nemcsak a napi bevételtől eshet el, de ügyfeleket, vásárlókat veszíthet!

 

- A hagyományos vállalkozásokra egyre komolyabb könyvelési és adózási feladatok nehezednek, amit csak könyvelővel tudnak elvégeztetni.

- A vállalkozók magukra vannak utalva, csak magukban bízhatnak. Képzésükről maguknak kell gondoskodni, motivációt erőt magukból kell meriteniük, és elismerést nem igazán kaphatnak senkitől, maximum a vevőktől ha elégedettek a szolgáltatással.

 

 

 

Ezzel szemben nézzük  a másik alternativát:


MLM vállalkozás

 

-   Mivel  nincs  befektetési  kényszer,  a  vállalkozás  inditása  késleltethető,  addig  amig eldől, hogy tudjuk-e 

csinálni  vagy  sem - tehát  nincsenek  közterhek,  adózás,  akkor  is  amikor  még  nincs  is  miből  fizetni - így 

bárki belekezdhet, kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül! Ha valaki "mélyebbről, kevesebb tudással" indul legfeljebb lassabban lesz sikeres, és később váltja ki a vállalkozóit, amikor már megéri felvenni a pénzt!

 

- Minimális  kezdőtőkével  elindítható,  üzemeltethető! Nincs üzlethelyiség, nincs rezsi, nincsenek     alkalmazottak,  nincsenek  kiszolgálási,  ügyfélszolgálati feladatok,  minimális  könyvelési feladatok).

 

 

Kockázat és veszteségtől való félelem nélkül, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül, bárki elindíthatja.

 

- Visszatérülésről nem kell beszélni, mivel az induláshoz olyan termékek megvásárlása kell csupán, amit egyébként is megvett idáig csak mástól, más hasznát növelve! A DXN DSP induló csomagjának az ára akár 150%-ban levásárolható, így még a „cég fizet" azért, hogy elindulj!

 

 

- Nem a vállalkozónak kell kitalálni a termékeket, azok kiszállításával, reklamációval foglalkoznia!
Az MLM vállalkozó „csak" tájékoztat, s odavezeti a céghez az embereket, és a cég végzi az értékesítést, ami után jutalékot oszt!

 

- A vállalkozás országhatárokon túl is működik anélkül, hogy utazni kellene, vagy más országokban is vállalkozást kellene indítani. De bármelyik országból is irányítható, jobb MLM cégeknél, ahova költözöl ott veheted fel a jutalékod a helyi adótörvények alapján, helyi fizetőeszközben!

A vállalkozás a nap 24 órájában működik, mivel az üzlettársak a világ különböző területein dolgoznak, és a cég 160 országban kiszállít!

 

 

 

- Mivel nincs saját árukészlet, kiszolgálás, így az áru nem romolhat ránk, nem kell kiszolgálás feltételeknek, előírásoknak megfelelni, nincs semmi kockázat!

 

- Egyszeri munkával egy életre szóló jövedelem forrást építhetünk ki a kiskereskedelmi egyszeri haszonnal ellentétben. Egyre kevesebb munkával, egyre nagyobb bevételre tehetünk szert, mivel az eredmény nem csak a mi munkánk alapján képződik. 

 

- Míg a hagyományos vállalkozásban akkor is komoly pénzek mennek el a rezsire, amikor nincs forgalom, az MLM vállalkozás legfeljebb kevesebb jutalékot hoz akkor, de nem kell fizetni rezsit, bérleti díjat, alkalmazottat stb!

 

- Passzív jövedelmet biztosít, mivel a termék és az üzlet iránt elkötelezett törzsvásárlók, tőlünk függetlenül is vásárolnak és építik az üzletüket ami után mi minden hónapban kapjuk a bankszámlánkra a pénzt, jutalékot a világról!

 

- Csapatmunka, a vállalkozásom sikerében mások is érdekeltek. A sikeremben a „vezetőim" is érdekeltek, ezért minden támogatást megkapunk, hogy még sikeresebbek lehessünk!

 

- Míg egy hagyományos vállalkozó nem igazán van kitől kapjon elismerést, az MLM-ben minden kis teljesítményért színpadon van elismerés, és az ember jó barátok között lehet büszke a sikereire!

- Az MLM szakma a személyiség fejlődésre épít, van aki szerint az MLM egy „burkolt vezetőképző", s az itt tanultakat az élet más területein is sikeresen lehet hasznosítani!

 

Ezek után kérdezem én mi tart vissza, hogy TE is elindulj s kipróbáld magad egy mlm vállalkozásban, amik közül az egyik legjobb a DXN.

 

Regisztrálj most és kezd el a jövőd felépítését velünk:   Regisztráció itt

 

Ha egy átverés mentes, kockázatnélküli, felvállalható müködő üzletet keresel nézd ezt meg!