A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!


 

Nagy Ildikó vagyok

Elsõ sorban édesanya másodsorban DXN gyémánt!

Ha megtisztelsz a figyelmeddel, szeretném egy olyan szempontból bemutatni ezt a lehetõséget  amit talán idáig nem gondoltál át.

 

Sok embert ha megkérdezünk mi is az MLM, valószínûleg azt mondják, hogy igen tudják, és azért nem csinálják. Nem akarják a baráti és ismeretségi körüket feláldozni annak oltárán! Inkább keresnek valami tisztességes munkát, amit ha elvégeznek, megkapják érte a havi fix fizut!

 

Rengeteg emberrel beszélgetek az MLM-rõl és sokszor hallom, hogy a network marketing lényege az, hogy embereket használunk ki, és majd jól megélünk belõle. 

 

Ha te is ezt gondolod, akkor gondold egy kicsit tovább a dolgokat! Igen, valóban pénzt keresek azáltal, hogy Te dolgozol a hálózatomban. De csak ha dolgozol! Ugyanúgy, ahogy te is pénzt kereshetsz azáltal, hogy az általad csatlakoztatott emberek dolgoznak a hálózatodban. Ha õk is dolgoznak!

 

De hát hol adják a pénzt ingyen?!

 

A kérdés csak az, ugyanannyi munkával, hogyan tudod a legtöbbet keresni, és hol van rá lehetõséged, hogy a jövedelmed hónapról hónapra csak növekedjen, azáltal, hogy másokat segítesz hozzá, hogy az õ jövedelmük is hónapról hónapra növekedjen!

 

Sajnos csak a saját példánkat tudom felhozni, de szerintem ha körülnézel a környezetedben sok hasonló esettel találkozhatsz!

 

Közel három évvel ezelõtt hagyományos kiskereskedelmi vállalkozásunk becsõdölt. Nagy adósságot termelt, be kellett zárnunk. Hirtlen munka és bevétel nélkül maradtunk. Kénytelen voltam az akkor még 5 gyerek mellett valami „tisztességes” munkahelyet keresni! 

 

Be kellett fektetnem pénzt?

 

Igen! Egy ilyen helyen fontos a jó megjelenés, és persze az utazást is meg kellett oldanom. Eladtam a munkaidõmet a cégnek, bízva abban, hogy befektetéseimnek meg lesz a jutalma. A mai napig nem fizettek ki. Hiába munkaügyi bírósági határozat... stb.

 

De beszélhetnénk a sok tönkre ment vállalkozásról, akik a tisztességes utat választották, és elvégzett munkájukért nem kapták meg a pénzt! Nem is tudod, hogy hány nagy beruházás alvállalkozója ment így tönkre csak Budapesten, mert elkészült a nagy irodaház és nem lettek kifizetve! Hány színész, mûvész, rendõr, orvos stb... nem kapta meg a bérét évek óta, pedig megdolgoztak érte! Szóval ennyit a tisztességes munkákról és munkahelyekrõl!

 

Ezzel szemben nézzük az MLM cégeket, mondjuk a miénket a DXN - t! 

 

Komoly befektetést nem igényelt, az 5000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével, és egy kávé megvásárlásával már taggá is váltam. 

 

Nagyon akartam a sikert és dolgoztam is érte.


Egyre több ember csatlakozott hozzám és kezdte el fogyasztani a termékeket. Egyre többen írták vissza, hogy finomak és jó hatásúak a termékek. Voltak olyanok is, akik korra nemre végzettségre való tekintet nélkül üzletileg is elindultak. 

 

Nagyon buzdító malaysiai szponzorunk Jean Yau története. Azzal kezdte DXN-es pályafutását, hogy édesapjának - a stroke kezelésére - nagy dózisban adta a ganodermát. Apukája teljesen helyreállt. Ezen felbuzdulva egyre több embernek mutatta meg a termékeket. Jane kórházban dolgozott diplomás nõvérként. Sok beteggel találkozott. A sok jó terméktapasztalat annyira felbátorította, hogy volt amikor hiteleket vett fel ezért, hogy segíthessen. Jószívûségének meg lett a jutalma, mert hamarosan igazi pénzes vevõi is lettek. Ma már több ország, bele értve a most nyíló európai piacot is, az Õ munkájának köszönhetõen nyílik meg.

 

Mûködik a dolog!

 

Senki se érzi magát kihasználva, mivel az emberek idáig is kávéztak, teáztak költöttek az egészségükre, csak most ezzel nem a multikat gazdagítják, hanem vásárlásaikkal ebben a rendszerben a saját maguk jövõjét alapozzák meg.

 

Összegezve a történetem mondanivalóját:

Nem tudhatod mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy szükséged lesz pluszbevételre. Aki bölcs és elõrelátó, elindíthat most egy másik lábat, ami pénzt hozhat a családi kasszába. Hogy mennyit, az csak a befektetett munkától függ. Nincs felsõ határ. 

 

A tisztességesnek nevezett munkahelyek egyre inkább megszûnnek, míg az MLM cégek a jutalékot mindig kifizetik. Sõt ez örökölhetõ. Tehát az utódaid is kapni fogják a jutalékot. A kérdés most az, hogy neked megér-e egy próbálkozást, hogy beregisztrálj és elindits magadnak egy saját passzív jövedelemtermelõ vállalkozást. Otthonról végezhetõ, nincs fõnök, nincs kényszer. Amennyit dolgozol, annyit keresel.

 

Gondold át az ajánlatom! Hidd el az MLM nem egy átverés hanem a legigazságosabb rendszer ami mindenki számára lehetõvé teszi hogy jövedelemhez jusson.

 

Közösen dolgozva egyre több ember életén segíthetünk, miközben mi is segítséghez jutunk! Napról napra egyre több nagyszerû ember csatlakozik hozzám. Remélem, hogy te leszel a következõ! 

 

HA CSATLAKOZNI AKARSZ MÉG MA MEGTEHETED ITT: REGISZTRÁCIÓ

 

 

 

Ganoderma  Lingzhi Coffee  DXN   Ganoderma kávé MLM Ganoderma coffee  Ganodermakaffee

 

Nemzetközi honlapjaim: DXN GermanyDXN English DXN Slovakia DXN Czeh DXN Romania DXN Serbia
DXN Greco DXN Austria DXN Ukraine 

 

Network lapok: Kávé DXN MLM siker Ganoderma

 

Tematikus lapok:

magas vérnyomás vitamin spirulina lúgosítás alvászavar
anti aging gomba kávé kávéházak cukrászda mozi nagykereskedelem
reflux otthoni munka internetes munka mlm influenza rákbetegség gyógyulás

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on